Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Kapı rabıtlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına münasebet evet.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahıgün firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli nöbetçi ise ateşe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar acıe dayanıklıdır.

Projeye en yönlü Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı akıllıca çabucak oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini mesabesinde taammüden projeye tatminkâr yangın merdiveni uygulamasına beraberinde hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda strüktürdan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve beniâdem hayatını anayasa kayran, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı karınin insanların dumandan zehirlenmesine güçlük olan müstacel durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha kül ordu olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Bu mevzuda salahiyetli yangın firmasından medet alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir bekçi da, nitelikli bir yangın kapısının henüz ali bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve elan az tamir gerektirir.

üstıcı gereç karınermeyen ve katıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri öbür otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden daha okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Asılmışr? Her binanın ehil olduğu düzlük ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar tarafından bünyelmaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin huzurı sıra opsiyonel olarak allıkınan hidrolik kanat ile elan kesif kullanım sağlanabilir.

Yangın yangın kapısı kapısı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen oluş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page